BENVINGUTS AL LLOC WEB DE TE VEO

L’Associació TE VEO va néixer l’any 1996 amb l’objectiu general de crear un marc de referència en les arts escèniques adreçades a nens, nenes i joves per promoure i defensar l’accés a la cultura de qualitat per a la infància i la joventut.

Conformen l’ànima de l’organització companyies de llarg i contrastat recorregut, entre les quals algunes de les seves fundadores, que es mantenen molt actives artísticament i associativament juntament amb altres agrupacions més joves de tot el territori nacional, totes abracen un desig comú: dignificar les arts escèniques dirigides a la infància i la joventut.

Anualment es desenvolupen activitats en diferents línies d’acció:

  • Des de l’any 1999 LOS ENCUENTROS TE VEO Festival d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut, al Teatre Calderón de Valladolid.
  • JORNADES DE REFLEXIÓ, amb taules de debat, tallers, ponències, etc. Organitzades a diverses ciutats del territori nacional, amb excel·lents professionals i temàtiques diferents sempre encaminades a la professionalització del sector.
  • Elaboració i difusió del PROTOCOL D’EXHIBICIÓ, disponible a totes les llengües oficials del país, en anglès i francès.

Programes pedagògics, tallers, congressos nacionals i internacionals, estudis, publicacions i desenvolupament de plans conjunts i coordinats amb altres associacions professionals del país (ASSITEJ, TTP, UNIMA) i d’altres països: “TE VEO CHILE”

Pin It on Pinterest